Skip to main content
Home » Sjældne sygdomme » Tag kontrol over dine smerter – B-Cure Laser til effektiv smertelindring derhjemme
Sponsoreret

Alsidig laserterapi er klinisk bevist til at helbrede sår og vævsskader, samt lindre akutte og kroniske smerter. I dag bruges den brugervenlige B-Cure Laser allerede på smerteklinikker, af fysioterapeuter og i sårplejen og nu også i tusindvis af svenske og finske hjem. Nu er den også tilgængelig i Danmark.

Læge Henrik Christensen i Simrishamn, Sveri­ge anvender B-Cure Laser for sine egne smerter og anbefaler det også til andre.

“Jeg har artrosesmerter i begge hænder og har fået god smertelindrende effekt med B-Cure Laser. Jeg anbefaler laser til hjemmebrug til patienterne i min private lægepraksis.”

Der er blevet foretaget tusindvis af kliniske undersøgelser af laserterapi. Blandt andet i en norsk forskningsoversigt evaluerede man resul­taterne af 22 forskellige kliniske undersøgelser. Oversigten viste, at laserterapi lindrer smerter ved artrose, både umiddelbart og langt sigt. Til­svarende kliniske undersøgelser er også blevet foretaget for akutte og kroniske smerter, sår, in­flammationer, TMD, sportsskader og fibromyal­gi. Publicerede brugererfaringer støtter også disse undersøgelser.

Årets sundhedsprodukt 2022

Det finske magasin Skönhet & Hälsa udpegede 10 sundheds­produkter for 2022. B-Cure Laser blev valgt som bedste apparat med følgende kommentarer: ”Laserbehandlingen lindrede smerten i fingrene for­årsaget af artrose allerede efter en uge. Takket være den bliver nattesøvnen ikke længere forstyrret.”

Et forsøg værd

Leena Ruonala fra Helsingfors, Finland fik sin første diskusprolaps for ti år siden helt uventet på kontoret.

“Jeg har været nødt til at tage åre­vis med kontinuerlig smertestillende medicin. Ubevægelighed, en stor mængde medicin og en vanvittig stor søvnmangel gjorde livet fuld­stændig absurd. Vægten er steget med mindst 20 kg, hvilket har disponeret for andre proble­mer.”

Leena læste om B-Cure Laser og lejede først enheden til et eksperiment.

“Jeg havde læst meget og turde forsigtigt håbe på hjælp. Følelsen var utrolig, da de neuropatiske smerter blev lindret op til anklerne ef­ter at have behandlet lænden i et par minutter. I dag behandler jeg min ryg med en laser i stedet for en krampestillende smertestillende medicin. Min livskvalitet er blevet dramatisk forbedret.”

Esther Clemmensen, Aalborg, fortæller:

“B-Cure Laser har hjulpet mig med at lindre gigtsmerter i mine hænder, samt smerter i muskler og led pga Fibromyalgi. Jeg kan varmt anbefale B-Cure Laser til andre.”

Nem og effektiv til brug derhjemme

Eftersom smertelindring er baseret på, at kil­den til smerten helbredes, skal området laser­behandles i form af en kur. Der findes ingen ri­siko for overdosering eller kontraindikationer, men behandlingen anbefales ikke som pleje­form til kræftsvulster eller i øjnene, og heller ikke i maveområdet hos gravide. På trods af, at prisen er nogle tusind kroner, giver laseren cir­ka 30.000 standardbehandlinger uden vedligeholdelsesudgifter. Således er prisen for en en­kelt behandlingsgang kun nogle få øre.

B-Cure Medicinsk Laser

B-Cure laserterapi giver det bløde væv, der skal behandles, energi, der bidrager til cellernes normale funktion. Fotobio-moduleringsprocessen, som starter på celleniveau, forbedrer cellens regenerative kapacitet, øger den naturlige produktion af kollagen, elastin og endorfiner og accelererer bevægelsen af cellulær energi (atp). Blodcirkulationen og stofskiftet forbedres, og næringsstoffer overføres til cellerne. Denne proces er blevet undersøgt klinisk for at påvirke vævsforstærkning og igangsætte restitutionsprocessen, uanset om det er betændelse, vævsskade eller kronisk smerte. Apparatet kan også lejes.

Læs flere verificeret brugerhistorier, få mere information og køb B-Cure Laser på:
sundhedsteknik.dk | tlf. 50 253 197

Tekst: Sundhedsteknik

Next article